Joe Laberos dinner show i Visby …

Igår blev det lite små stressigt när vi skulle snabbt byta om för att gå på Joe Laberos dinner show som Anders (Mikkans pappa) gentilt bjöd även mig på.

Mikkan och Marie Therese redo att åka till showen …

Jag har sett Joe Labero uppträda en gång för en massa år sedan i Göteborg men det var verkligen otroligt länge sedan så såg riktigt fram emot denna mer intima show där vi var mellan 80-100 gäster.

Vi välkomnades med lite bubbel …

… för att sedan gå och sätta oss på våra platser och njuta av lite magi för hur kan en 100:- förvandlas till en 500:- och hur lyckas han med konsten att klippa en av gästernas slipsar för att sedan se till att han får den intakt efter några minuter? Vad är tricket liksom? =)

Se DENNA något “gamla” klipp som blev lite av en klassiker, en helt underbar sådan.

Efter showen blev det en trerättersmiddag på hotellet där showen ägde rum.

Och självklart ett kort med Joe Labero som är en av Anders allra närmaste vänner som numera bor i Las Vegas.

Visst skulle man vilja veta hur han gör eller är det roligast att inte veta så att en liten del av en kan ändå få tro att magi existerar?

Klockan 8.40 idag gick planet från Visby till Landvetter så har lämnat Gotland efter tre mysiga dagar, tack till er som förgyllt de <3

Hemma väntade mina två tjejer, Nicole och Molly, det är trots allt så att “borta bra men hemma bäst” och det är därför det är så viktigt att få komma iväg lite ibland, då är det nämligen mysigt att få komma hem …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *