Blåa lagunen och ”the stone diet” …

Igår förmiddag vaknade vi på vår lilla loft då rummet vi har haft på Clarion hotel Visby är på två våningar.

Vid frukosten såg jag Anders från dokumentären ”Anders, jag och hans 23 andra kvinnor”. Många som har sett den så undrar hur nöjd han själv är med dokumentären och hans vidare chanser till att dejta =)

På programmet igår stod att åka till det huset där Mikkan bodde fram tills hon var 3 år då hon är född just på Gotland.

Och däruppe på övervåningen lekte hon som liten tjej … Mysigt att se var man är uppvuxen, själv sugen på att åka till den adressen i Bologna (Via Benedetto Marcello) där jag bodde tills jag var ca 6-7 år gammal. Både att se huset och omgivningarna då jag har många trevliga minnen från den tiden.

Därifrån fortsatte färden mot Lickershamn där vi stannade för att njuta en stund av den underbara naturen.

Och det är just här på denna strand som Mikkan kom på den alldeles perfekta dieten till mig och till alla som vill hänga på den. ”The Stone diet” och priset för dessa stenar som hon plockade några minuter innan är blygsamma 10.995:- . Dock ingår en garanti om att du kommer definitivt att tappa några kilon.

Dieten är väldigt enkel. Din frukost/lunch/middag/kvällsmat och snacks (en sten för varje måltid) måste få plats på varje enstaka sten och det är just det enda du får äta =). Att ingen har kommit på detta tidigare !!!

Stenarna la hon i sin bil och flera plockas efter beställningar på de som vill köra the Stone diet =)

Så otroligt gulligt …

Vi fortsatte vidare till den Blåa Lagunen som är ett gammalt kalkbrott som har naturligt fyllts på med vatten och idag lockar den många till att sola och bada där.

Förutom att åka dit så var det väldigt trevligt att titta på omgivningarna på vägen. Rekommenderas att bara åka runt och hade vi haft tid och stannat någon mer dag hade vi stannat på några gårdar (hade älskat det). Vi åkte direkt till flygplatsen för att hämta upp Marie-Therese som kom över en dag för att tillsammans gå på Joe Labero.

Om det vid nästa inlägg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *