Rött & rosé i Visby …

Igår kl. 11.30 tog vi färjan till Visby där vi ska vara fram till lördag. Det tog ca 3,5 h men vi tittade på den spännande och hemska thrillern ”The Call” (Netflix) och tiden bara rusade iväg.

Efter att ha incheckat i det fina och väldigt mysiga hotellet Clarion hotel som ligger i hjärtat av pittoreska Visby gick vi bara ett par hundra meter innan vi fastnade för bar/restaurangen Vinäger som lockade med sin vita inredning, blommor, soffor och härlig soft lounge stil.

Rött till Mikkan, rosé till mig och till detta lite plock som fick bli en kombination av vår lunch/middag. De där små rackarna till friterade små räkor var så otroligt goda.

Det som dock gjorde även atmosfären extra trevlig var den fantastiska personalen. Älskar och beundrar när man lyckas få in rätt personer till sådana här ställen då deras underbara service var nog också ett bidragande orsak till att vi stannade där i 6 timmar!!!

Vi bytte bord nog 5 ggr under de timmarna för att vid ett tillfälle ansluta oss till Mikkans pappa Anders, Sakura och bland annat en av Anders bästa vänner Joe Labero som ska ha en show här på fredag vilket vi ska gå på. Ska bli så otroligt roligt att gå på denna diner show!

Medan alla andra gick vidare stannade Mikkan och jag kvar och fortsatte vår rött och rosé kväll …

Strax före midnatt begärde vi in notan med servicepersonalen stora förvåning som trodde att vi skulle stanna till stängning =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *