Rabattkod Love by Lola …

I samarbete med Love by Lola

Idag har vi strosat runt här i Visby (bilder kommer i nästa inlägg) och så passade vi på att gå till den mysiga spa som finns här på hotellet då det blev lite molnigt runt 14 tiden.

Vi drömde oss bort en stund och tänkte hur underbart det hade varit att ha en liknande spa avdelning i sin villa. Glömde under en stund bort att jag bor i en trea på femte våning =)

I nästan 30 minuter var vi alldeles själva så jag tog snabbt tillfället i akt för att be Mikkan fota mig i den underbara bikini från LovebyLola. Vattnet var sådär alldeles perfekt varmt …

Då jag vet att jag inte är ensam att älska dessa bikini så har jag ordnat en rabattkod. Anger du nämligen koden Michelacastellari20 får du hela 20% rabatt på valfri bikini från deras ljuvliga sortiment. Gå in på deras hemsida HÄR <3

En stor plus att man kan välja olika storlekar på överdel/underdel. Jag har nämligen M nedtill och L upptill på denna gula men har beställt en ny som jag ska hämta ut så fort jag kommer hem där överdelen är i storlek XL

Min dotter påstår nämligen att denna är mer hennes än min =) Den ska visst med henne både till Kreta och Marbella. Har inte så mycket att säga till här tror jag =)

Ville bara titta in och ge dig rabattkoden ifall du vill ha en av deras bikini på din semester/ledighet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *