Från Miss Voon till Prinsen …

Igår åkte jag till Stockholm för en mysig kväll på bland annat Miss Voon där deras underbara goda hummer tacos är något man ej får missa.

Vid 11 kom min väninna Mikaela och hämtade upp mig på hotellet där vi bodde för att gå på stan. Vi mötte upp Mikkans pappa Anders och Sakura för lite shopping där Mikkan köpte sig ett par ursnygga stövletter från Louboutin och Sakura ett par high heels från Jimmy Choo. Själv kan jag inte ens prova ett par klackar utan att känna av min stukning =)

Vi gick till Prinsen där Anders bjöd på en utsökt lunch så två goda tips på restauranger i huvudstaden.

Nu är vi i Sigtuna där MIkkan bor, hon har gått visning här med alla sina nya inköp samtidigt som vi myser med hennes två mopsar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *