Morgonrock och bröllopsinspo …

Imorse gick jag upp sent för att vara jag (7.30) och så har jag strosat runt här i hemmet i morgonrock fram till 12.

Hur skönt och mysigt som helst speciellt med tanke på att jag vet att nästa vecka blir lite mer aktiv med Stockholm och Gotland som väntar.

Denna helg blir verkligen väldigt lugn med en massa mys, filmer och myskläder. Vädret bjuder på moln och regn så helt ok att bara krypa ihop i soffan och bara njuta av ljudet av regnet utanför fönstren.

Tre halvkoppar kaffe denna förmiddag …

Gillar du bröllop, vackra kläder snygga miljöer då rekommenderar jag som lite lördagsinspo att gå in på dessa två kvinnors insta story @giuliagaudino och @paolaturani. Gör det direkt då alla klipp och bilder försvinner inom 24 timmar.

Ser ut att ha varit en magisk bröllop med romantik, humor och tokigheter <3

4 thoughts on “Morgonrock och bröllopsinspo …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *