Stukning eller fraktur?

För ca 6-7 veckor sedan började min vrist bli svullen vilket jag misstänkte berodde på en stukning även om jag inte riktigt kunde erinra mig om att jag hade stukat den … Efter 7 veckor och med tanke på att jag fick ont förra helgen så kontakta jag vårdcentralen, fick en tid idag och de skickade en remiss för att röntga den för säkerhetens skull.

Som tur är hittades inget så det som återstår är nog att det är en stukning som tar tid och som nu måste ges tillfälle till vila. Att kanske ha gått 12 km om dagen i några dagar i NY är kanske inte direkt vad den behövde även om det inte gjorde speciellt ont just då.

Skönt tycker jag dock att ha kollat upp den nu efter så många veckor och vila är precis vad som kommer att ske i ett par veckor efter den 15/7 då jag just den dagen ska genomgå en operation som gör att jag kommer att få vila mig en hel del. Lite rätt tajming helt enkelt =)

Nu har jag bokat flygresa till Stockholm på måndag och flygbiljett från Gotland på lördag så nästa vecka kommer att bli riktig rolig i många avseenden. Precis vad jag behöver innan att sedan ”tvingas” ligga inomhus med Netflix i ett par veckor efter operation.

Ikväll blir det fotboll även om jag får erkänna att jag är inte så mycket för damfotboll… Vet att det är politiskt inkorrekt att skriva det då man ska inte göra någon skillnad men å andra sidan gillar jag herrfotboll endast i samband vid större turneringar. Ikväll ger jag dock damfotbollen en chans då en VM kvartsfinal borde ändå innebära en viss spänning. Det återstår att se … men oavsett Forza Svezia!!!

2 thoughts on “Stukning eller fraktur?

    1. Ja, det var det =)
      Tittade på hela men inser nog att jag bara är fotbollsintresserad när det är stora mästerskap och när det är män som springer =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *