Kommande dagar …

Vaknade som vanligt tidigt denna morgon medan Mikkan och Nicole fortfarande sov. Nicole i sitt rum med öppen dörr efter att igår ha varit på bio och tittat på skräckfilmen Anabelle (eller vad den heter). Den var visst hemsk hela tiden för trots att hon har sett några skräckisar (till skillnad från mig) så är det första gången hennes dörr varit öppen =)

Klockan 5 imorse satte jag på lite kaffe och satte mig i soffan med Molly och en dokumentär om Kennedy familjen som jag dock somnade en liten stund ifrån.

Vd 9.30 efter att alla var vakna körde jag Nicole till sin pappa och familj medan Mikkan tog sin bil och åkte hem till Stockholm. Ska till henne redan nästa vecka då vi ska till mysiga Gotland på onsdag, något jag ser riktigt fram emot. Kul att även juli månad innehåller roligheter tycker jag allt…

Vid 15.30 tiden mötte jag upp min fd kollega Lotta, vi tog en kaffe, pratade jobb och icke jobb så mötte hon upp sina tjejer och jag gick och fixade naglarna.

Och där är min fina nya plånbok från Prada som är köpt i New York. Har haft min stora från LV i några år men då jag numera använder lite mindre väskor så kände jag att det var dags att byta ut den så ska fota den och sälja den tänkte jag ifall någon är intresserad av en snygg plånbok från Louis Vuitton för ett bra pris.

Nu är klockan 23, jag väntar på ett samtal gällande en kommande operation, imorgon ska jag till vårdcentralen då de ska kolla om det verkligen är en stukning jag har och sedan blir det kusten.

Godnatt …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *