Jet ski och bad …

I måndags kom min unga väninna Mikaela från Sigtuna och vi möttes i Varberg dit jag hade kommit lite tidigare under dagen för att dricka ett glas rosé i solen och njuta av det underbara sommarvärmen.

Lite rosé och is är en underbar kombination så blir det lite mindre alkohol för mig som dricker väldigt sällan men tycker att lite rosé på sommaren är verkligen gott.

Vid 21.45 åkte vi till den mysiga restaurangen Johns Place för att kolla om de hade ett bord vilket de hade då de flesta hade ätit klart. Svårt annars att få ett bord nu under sommaren om man inte har bokat.

Det ser kanske inte så aptitligt ut men det var det verkligen väldigt gott och så satt vi med havet som utsikt medan mörkret föll lite senare under kvällen. Försöker mig på en poetisk beskrivning =)

Oftast är det min dotter som lånar kläder och accessoarer av mig men häromdagen var hon på NK i Göteborg och handlade den vita blusen jag har på mig på bilden nedan och då jag tyckte att den var så fin i sin enkelhet så frågade jag snällt om jag kunde låna den vilket jag fick. Lite sugen att köpa den i svart om den finns kvar…

När det är åt detta håll så är jag tacksam att vi kan ibland ha varandras kläder =)

Vi somnade gott efter midnatt. Jag vaknade på tisdag innan henne och satt och njöt i soffan med en kopp kaffe i handen. Satt där en halvitimme och hade det verkligen hur mysigt som helst … De där stunderna i livet <3

När hon vaknade så åt vi lite frukost för att sedan lägga oss i solstolarna och försökte oss på att få lite färg vilket vi nog lyckades med lite grann. Det som kanske gjorde oss lite extra röda i ansiktet var att vi åkte jet ski i havet och mamma mia vad fort det gick. Vi satt tre stycken och jag tänkte direkt på hur håret skulle se ut efteråt, hahaha! Det var verkligen ingen vacker syn =)

Nu vill helt enkelt Mikkan köpa sig en jet ski att ha hemma i Sigtuna =)

På ett ställe mitt i havet är det långgrunt så vi hoppade av och tog ett bad där. Lite surrealistiskt att befinna sig mitt ”mitt i havet” och stå på sanden men riktigt skönt att ta ett bad där efter att man ändå var dyngsur efter alla åk.

På eftermiddagen med våra bullriga hår åkte vi med våra två bilar till Borås där vi stannade och åt en hamburgare som fick bli vår sena lunch/tidig middag då vi hade bara ätit lite frukost på morgonen och så avslutade vi kvällen med lite Netflix här hemma med en extra kelig Molly.

2 thoughts on “Jet ski och bad …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *