Just nu: Rice principen …

När jag gick på grusvägen (ojämn mark) ner till sjön igår hände det något med min svullna ankel som nu inte bara är svullen men även gör ont på ett litet märkligt sätt som även gjort att jag mår lite illa.

Har fått tid på vårdcentralen den 3/7 då det har nu blivit värre trots att 6-7 veckor har gått…

Då min väninna Mikaela skulle ha kommit på eftermiddagen men verkar dröja då ägaren till de två hundar hon passar inte har dykt upp än (hoppas att hon gör det så att Mikkan kommer iväg) så har jag bara haft en lugn eftermiddag här hemma.

Har verkligen passat på att ligga ner och låtit foten vila och följt delar av RICE principen där bokstäverna står för rest, ice, kompression, elevation även om meningen är inte den att man bara ska låta det vila i flera dagar, en eftermiddag dock går alldeles utmärkt med hoppet att Mikkan ringer snart för att säga att hon är på väg.

Hade nog virat om lite för hårt för foten blev röd. Ändrade direkt så att blodtillförseln fungerar =)

Imorgon blir det kusten en heldag. Hoppas att värmen hållar i sig så att jag kan få dessa ben att få lite färg nu när Sverige bjuder på strålande sommartemperaturer …

2 thoughts on “Just nu: Rice principen …

  1. Hej

    Förslag är att köpa märket futuro fotledsstöd på apoteket det är med kardborreband, sitter jätte bra varken för löst eller tajt. Och perfekt att ha i springskor också
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *