Att experimentera …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Wakakuu

Som den flitiga användare av italienska sneakers Superga så har jag maskintvättat de i tyg tidigare men i år köpte jag mig ett par vita i skinn. Huruvida jag skulle försöka få de rena var inte lika självklart hos mig.

Vita skor vill man helst ha vita så länge så möjligt så igår la jag de i tvättmaskinen på 40 grader och voilá så blev de betydligt vitare samtidigt som de förstördes inte!

De är fortfarande lite fuktiga men har nu lagt tidningar i de så att de inte ska tappa formen.

Låt som jag ibland kan vara så tvättade jag de utan att ens ta bort skosnören men även det verkar ha fungerat ändå så riktigt nöjd över att jag har nu mina Superga åter vita <3

Wakakuu har REA på sina Superga HÄR om du är intresserad av ett par. Jag har storlek 38 och så även på dessa. Ligger du mellan två storlekar välj minsta är mitt tips som konsument men även då jag själv har sålt dessa italienska sneakers i webshopen och har lite erfarenhet av hur kunder har köpt de.

Klockan är 6 på morgonen, vaknade redan vid 4 och lilla Molly ligger redan i sin fina säng på balkongen och njuter av morgonluften.

Snart ska jag åka och tanka och handla (kommer att hänga på låset =) då jag får sällskap i några dagar och min väninna till skillnad från mig älskar välfyllda kylskåp =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *