Picnic i Västersjön

Vilken skön dag jag har haft än så länge! Efter en kaffe med Tania och Sara gick Tania och jag lite på stan. Jag köpte mig en par ursnygga blåa byxor som jag även hade velat ha i svart. Perfekta till alla tillfällen som man så fint säger … Riktigt nöjd med mitt köp speciellt med tanka på att de även var på REA!!!

Fastnade även för en klänning som tursamt nog fanns inte i min storlek (var dock ej på rea) men har hittat den på nätet så nu gäller det att försöka hålla sig ifrån att klicka hem den =)

Efter vårt lilla korta besök på stan, köpte Tania och jag med oss var sin sallad och tog bilen ute till Västersjön, det ställe där mina morföräldrar hade sommarstuga och där jag tillbringade några veckor varje sommar sedan jag var liten.

Det var bara vi nere vid sjön och när vi flyttade stolarna från bryggan för att sätta oss där i behå och njuta lite av ensamheten och solen kände vi oss båda som två lite äldre tanter. Inget fel i att vara det men ni kanske förstår vad jag menar …

Vi lyssnade på en podd som var väldigt intressant, den heter ”Skyldig” där avsnittet vi lyssnade på handlade om huruvida man döms som skyldig eller inte om någon tvingar dig att utföra ett mord. Förhoppningsvis ingen scenario som hör till vanligheterna men intressant att veta juridiskt och psykologiskt.

Riktigt skönt även om vi saknade en filt att ligga på. Vi hade inte riktigt organiserat oss konstaterade vi snabbt speciellt när jag kände någon myra vandra på mig…

Nu ska jag tvätta lite för imorgon eftermiddag kommer min väninna Mikaela från Sigtuna för att spendera några dagar här och så tänkte vi göra några utflykter för att njuta av den svenska sommaren nu när vi är lediga <3

Nu är jag alltså hemma igen och bara njuter vidare av denna dag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *