Sista dagen i New York

Och så kom dagen vi skulle åka hem från New York till Borås, från Fifth Avenue till Allégatan =) Kontrasternas kontrast men ärligt, skulle jag inte vilja bo i denna fantastiska stad, den är underbar att besöka i några dagar men lockar inte att bo i.

Redan innan vi åkte var jag väl medveten om att alla berättade hur dyrt det är i New York men trodde nog INTE att det skulle vara såååååå dyrt! Våra frukostar kostade i medel ca 400-600:- /pp. och så även nästan varje måltid trots att vi inte åt mer än en rätt eller delade på en och trots att vi inte åt på några lyxiga restauranger. Ska du till NY se helt enkelt till att inte göra en glädjekalkyl för du kommer annars att bli chockad…

Det positiva är att vi åt inga mängder, Ann-Louise har gått ner 1,5 kg. och jag har iaf. inte gått upp i vikt… Att åka till USA utan att dra på sig något kilo är ett under i sig men så promenerade vi som tidigare nämnt ca 12 – 13 km om dagen.

Sista dagen återvände vi till Sarabeth`s och Ann-Louise och jag njöt av en riktig god tropical mimosa… Ska vi vara ärliga av två =)

Till den frukt och en scones …

Vi valde att åka till flygplatsen i god tid, Ann-Louise och jag somnade efter en film (jag efter en halv =) och så vaknade vi ca 1 timma innan landning i Helsingfors där vi mellanlandade.

Vi hade lagt till lite extra för att få sitta på första raden där man har extra plats för att strecka benen, något som jag verkligen är glad att vi gjorde. Flygningen gick smidigt till och strax efter 12 var vi på Landvetter efter 5 nätter i NY som jag nu har besökt för andra gången men som jag nu har nya minnen av.

Se tidigare inlägg om du vill se och läsa lite hur vi förgyllde våra dagar i the Big apple …

Tack till vårt resesällskap för denna gemensamma resa och för alla skratten, ni är helt underbara <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *