Central Park

När vi vaknade dag 4 i New York hade vi redan på det klara att frukosten/brunchen skulle ätas på Sarahbeth´s, ett val och en rekommendation som vi även återvände till samma dag som vi åkte hem då en av deras restauranger/kaféer ligger typ 400m. från vårt hotel och 30m. till Central Park.

Älskar Central Park för som någon skrev så står parken för både lugnet och händelsernas centrum.

Vi såg nog fyra nygifta par som fotade sig här Under den tiden vi var där.

Det roligaste var ett par som skulle låta sig fotas när killen friade till henne (inte paret på bilden ovan då dessa är redan gifta =) och medan han håller hennes hand la hon en hand framför sin mun för att spela förvånad. Vi skrattade i smyg för det såg allt annat än äkta ut =)

Apropå frierier tyckte jag att några verkar ha lyckats fria på ett litet annorlunda men romantiskt sätt. Här i Central Park har man kunnat köpa sig en parkbänk. Vissa har skrivit ord på den till någon som numera är saknad men åtminstone två av de har inneburit en frieri.

Romantiskt tycker jag nog att det är men så älskar jag parkbänkar … Vi gick till The Boat House som nog är den enda serveringen som finns i Central Park. Det är även härifrån du hyr en eka. Vi nöjde oss med att ta något att dricka och att titta på alla människor omkring oss.

En man cyklade med en pytonorm runt axeln, denna bulldog älskar att åka skateboard och så försiggår shower där street dansare bjuder på den publiken som kommer och tittar på en upplevelse i form av rörelser som man tror är omöjliga, dans och humor.

Hunden verkade verkligen att älska detta, ni skulle ha sett honom live =)

Man kan lätt tillbringa en heldag i Central Park om man så önskas men efter 5 h var vi rätt så trötta så vi valde att äta middag (efter en vilostund på hotellet) på närliggande Pazza Notte som bjöd på en godmodig tunn pizza. Smaskens =)

Central Park är helt enkelt ett måste i New York <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *