Greta 6 år …

Imorgon bitti åker Nicole och jag tillsammans med Ann-Louise och Saga (vi var på Cypern tillsammans förra sommaren) till New York.

Nicole och jag var där för ca 5-6 år sedan men hon var nog något för liten för staden som aldrig sover medan nu kan hon njuta med nya ögon.

Idag har min dotter haft väldigt mycket egen fix inför resan. Hon har använt sitt presentkort och gjort fransar, hon har varit och fixat slingor i håret och så hann hon att även gå till kompisar, sola och luncha tillsammans.

På sen eftermiddag/kväll åkte vi ut till Nicoles faster och familj då Nicoles lilla kusin Greta fyller idag 6 år!!! Grattis Greta!!!

Från oss fick hon en underbar söt kjol i leopard mönster från Gina Tricot för du har väl inte missat deras barnkollektion? Bland det sötaste jag har sett måste jag säga …

Pastasallad och Viktorias hemmagjorda tårta som självklart gick i rosa. Lilla Greta ville ha en flamingo fågel på den ena vilket Viktoria försökte lite skämtsamt att styra av (då ni kanske vet vad flamingo fåglar står för =) men inga noshörningar, elefanter, hästar eller något annat djur dög, flamingo fågel fick det bli och den var som gjord för den rosa tårtan som var riktig mumsig.

Det var nog en mycket nöjd Greta som blåste hon sina 6 ljus i sällskap med sin familj och mig =)  som var väldigt glad att få vara med <3

Nu är klockan 22.20, vi packar det sista för att snart sova då vi ska sätta oss i bilen runt 6.15 imorgon för att åka mot Landvetter och där påbörja vår resa mot NY.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *