Gratis veterinärvård …

Vissa nyheter gör mig så otroligt glad, läs följande:

i regionen Umbria i Italien har man tagit beslutet att alla som adopterar en hund eller katt kommer att få gratis veterinärvård!!!

Vilken fantastisk initiativ värd att uppmärksamma <3

Min mor har varit här för att titta på var Mollys mat, sand och allt annat finns i vårt hem då hon ska i 5 dagar passa vår underbara katt när vi är bortresta. Jag har idag varit och köpt allt som behövs och lite till …

Fördelen med katt är just att om det inte handlar om längre perioder så går det att låta någon komma hem och mata, byta vatten, göra rent lådan samtidigt som mor ska även sätta sig här och läsa sina böcker så att Molly även får sällskap och lite kliandes bakom öronen .. Hon lär därför absolut inte vara själv.

Även om jag ibland är även lite sugen på hund så skulle jag aldrig köpa en så länge jag inte riktigt vet hur mitt liv ser ut i några år framöver. Att skaffa sig en hund eller katt ska inte vara något man gör för att det känns roligt för stunden, det är ett beslut som påverkar dig och hunden/katten i flera år framöver och därför ska det vara förenat med ett ansvarstänkande.

Den här lilla prinsessan går det ingen nöd på och jag är bara glad att hon får vara hemma i sin trygga milö, något katter uppskattar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *