Mysig och bubblig långlunch …

När min väninna skickade ett sms om att träffas för en lunch på Vinci tackade jag glatt ”ja” för så mysigt att sätta sig och njuta av ett glas bubbel/vin (ja, den ingick i ordet lunch idag =) på uteserveringen i trevligt sällskap.

Fina Annika anslöt sig också med sin söta hund Molly och det blev några trevliga timmar med god mat, fniss och djupa samtal. Vincis laxtartar rekommenderar jag, så fräsch denna varmare lördag i småstaden.

Kan sådana här luncher och möten ske ofta under mitt sommarlov så klagar jag definitivt inte =)

Det var nästan fullt när vi kom men då vi stannade en bra stund så hann alla andra gå hem. Alldeles för mysigt för att inte stanna så långe som möjligt …

Tack Theresa och Annika för en mysig lunch <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *