Betyg och sista jobbvecka …

Efter idag har jag bara 4 arbetsdagar kvar innan mitt sommarlov/semester påbörjar vilket dock även innebär att betyg på alla elever ska sättas vilket många lärare upplever som en svår uppgift/ del av yrket.

Av naturliga skäl vill de flesta elever ha så bra betyg som möjligt även om ansträngningen kanske inte alltid har varit därefter. Känsliga dagar för många elever som får lite panik sista veckorna och ska helt plötsligt prestera allt mot slutet vilket är väldigt svårt att göra speciellt i språk och matematik.

Mina elever är tack och lov införstådda med sina betyg vilket känns väldigt skönt för mig. Nu måste jag dock ta tag i min egen prestation som elev i kursen jag pluggar i kriminologi på universitet och leverera det sista som jag ligger efter med.

Som sagt, jag är inte så mycket bättre =)

Imorgon har vi möten fram till 17, på fredag en heldag med mer möten och sommarfest <3

Nu väntar en promenad …

8 thoughts on “Betyg och sista jobbvecka …

  1. Härligt med sommarlov??
    Har själv varit tjänstledig från mitt lärarjobb för att läsa in två legitimationer till.

    1. Eller hur, vi är lika gamla förresten ?
      Har alltid läst ngt sen jag slutade min grundutbildning till lärare, kommer alltid på något nytt jag vill lära mig??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *