Nationaldagsvaka, grattis Sverige!

När jag för några veckor fick en inbjudan från Mikael Romild, min fd kollega från Bäckängsgymnasiet (typ 20 år sedan =) så tryckte jag snabbt på ”kommer”.

Den ende jag känner förutom Mikael och Anna är min granne Martin så han och två andra kollegor från Stadsteatern som också var inbjudna åkte med mig när vi sedan körde mot Tvärred, ute till en idyllisk plats i naturen som visade sig på sin bästa sida i det vackra vädret.

När vi kom fram möttes vi av flaggor och ballonger och tydligt var att det som är så underbart med Mikael är att han hade inbjudit en kompott av olika människor i olika åldrar och med olika intressen.

Nu ska vi gå husesyn för detta hus med tillhörande skog har Mikael i sina ägor sedan inte så länge. Han har dock gjort om hela insidan och köpt nya möbler till detta hem som självklart är en hyllning till kungligheter och Sverige.

Jag blev helt kär i hur han så smakfullt har inrett detta hem som jag kommer nog att åka ut dit en helg för att bara njuta av huset och omgivningarna. Men nu några bilder …

Han har låtit tapetsera om hela huset och så ser ni tydligt den kungliga stilen, den går knappast att undvika att se.

Har filmat en hel del så skynda till min insta story @michelacastellari innan det försvinner.

Det bjöds på smörgåstårta och en massa dryck.

Omöjligt att inte bli förtjust och tacksam för hur fint och generöst allt var.

Några av kvällens eminenta gäster …

Mikael och jag…

Vi fick sjunga men mest sitta och prata med nya bekantskaper innan det blev dags för tårtan och så var det n a t u r a l m e n t e ingen tårta som helst som stod framme.

Man kan nog lätt förstå att Mikael är royalist, älskar och kan allt om kungligheter.

Efter den goda och högtidliga tårtan fick vi gå in då det var dags för att dela in oss i små grupper och delta i en quiz som värden hade satt ihop. Det mesta handlade om svenska filmer och svensk musik från förr så de i min grupp förstod ganska snabbt att de hade ingen nytta av mig, hahaha! Trots detta vann vi och jag fick en medalj =)

Mer musik spelades denna Nationaldagsvaka …

 

Strax före midnatt fick vi bubbel för att gå ut, se när Mikael hissade den vackra svenska flaggan och för att avslutningsvis sjunga svenska nationalsången (se insta story innan det försvinner @michelacastellari). 

Så glad att jag tackade ja till denna inbjudan för tror inte att det är många som har upplevt en liknande Nationaldagsvaka så tack Mikael men även Anna för allt du ordnade och fixade och självklart …

… Grattis SVERIGE <3

Strax före 01 var jag hemma i min krans med gula och blåa blommor <3

3 thoughts on “Nationaldagsvaka, grattis Sverige!

    1. Håller med dig, så otroligt fint han har inrett och så är det en lugn därute som gör att alla borde åka på vilohelg ibland =)
      Förlåt att jag var tvungen att godkänna kommentaren först, ngt fel i bloggen än så länge … Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *