Bland det godaste jag har ätit …

Lite lagom tills jag skulle bli nyttig dessa tre sista veckor innan New York resan bakade min kollega Lena denna helt underbara kaka med rabarber och vit choklad som hon tog med sig till jobbet så att vi alla kunde njuta av den.

Helt klart bland de godaste jag har ätit så bad om receptet som jag tänkte dela med mig även här ifall ni litar på mina smaklökar och vill testa den. Gillar man rabarber så kan jag inte tänka mig annat än att ni kommer bara att älska den.

Själv väntar jag med att baka den då jag behöver tänka lite på vad jag äter just nu. Känner mig alldeles för väl när det gäller socker och vet att skulle den finnas i mitt hem skulle jag sätta på någon film och vräka i mig hälften ena dagen och hälften andra =)

I måndags ringde de från NK så vid 13 tiden ska jag ta bilen och åka och prova de byxorna som matchar den fina blazer jag fick och som nu har kommit i det jag hoppas är min storlek <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *