När 6 timmar känns som 2 …

Igår kväll var vi bjudna på middag hos Magdalena och hennes dotter Tilda (som är Nicoles kompis). Deras familj hyr en stor lägenhet i Marbella och Nicole med kompisen Linn ska åka till de i slutet på juli och semestra en vecka.

Köpte med mig från Bettys blommor en fin bukett blommor i rosa och lila nyanser.

Magdalena och Tilda hade dukat fram och lagat en massa plock (som jag  bara älskar) samtidigt som vi vuxna njöt av ett glas bubbel och lite rödvin till maten.

Vi satt alla 4 och pratade runt bordet och det var verkligen en underbar trevlig kväll. Blev så förvånad när vi konstaterade då vi ringde taxin att hela 6 timmar hade gott! Tiden försvinner verkligen när man har det trevligt!

Vi flyttade oss till soffan lagom till desserten och då passade tjejerna på att uppdatera sig med vad som hände på sociala medier =)

Idag undrar jag om kanske den större storleken på byxorna jag provade på NK kanske passar =) men så får jag helt enkelt ta det lite ”tightare”  tills jag har fått prova de som har beställts åt mig…

Tack Magdalena och Tilda för en mysig tjejkväll <3

Nu har jag kört Nicole och Linn då de skulle handla, har bytt om till linne då det är varmt i småstaden idag och så ska jag sätta mig och rätta lite prov denna lördag eftermiddag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *