Sir Elton John och picnic …

Det har varit en jobbig helg för min del där jag har brottats med vissa tankar men så kom söndag kvällen och fick försöka tänka bort på det som annars bara har gjort mig utmattad och istället fokusera på Elton John och de underbara ballader som gör att kärleken känns så enkel och vacker.

Mötte upp min underbara vän Fazli och så satte vi oss i en skön soffa med ett glas vin och njöt av en fantastisk publik och en artist i världsklass.

Sir Elton John sjöng och spelade från kl. 19 (inget förband här) till kl. 22 ca utan pauser eller andra artister som gästade. I tre timmar underhöll han sin publik och mannen är 72 år! Jag ville bara ropa ”FANTASTICO”  och gjorde det också …

Här sjunger han en av mina favoriter ”Your song” <3

En annan favorit är självklara ”Candle in the Wind” som han komponerade till minne av Merlyn Monroe men som gjordes lite om då han sjöng den på Lady Dianas begravning…

Balladerna han har skrivit och sjungit tillhör mina absolut favoriter, sådana jag aldrig tröttnar på, de andra låtarna gillar jag mindre får jag erkänna.

Då varken jag eller Fazli hade ätit under dagen (han kom direkt från cykelträning) gick han efter konserten in på MD och köpte lite picnic till oss som vi åt och dukade fram precis utanför Scandinavium, hahaha! Lyxigt =)

Ser du bänken vi satt på? Här hände något väldigt märkligt … Helt plötsligt hittade jag inte min mobil och tror du inte att den hade på något konstigt sätt ramlat mellan de där bräderna som var vårt bord här på bilden?  Det var väldigt smalt så förstår inte hur den kunde ha ramlat där men kontentan var att den gjorde det.

Det hade inte gjort något om det hade bara varit att ta den men det som inte syns på bilden är att bänken hade även sidor så den var typ stängd om ni förstår vad jag menar … Kunde inte fota då mobilen var just där =) Det enda är att det fanns en liten springa så att handen kunde gå in en liten bit men mobilen var i mitten så nästan omöjligt att få tag i den.

Ett sällskap på några tjejer såg mig och Fazli och undrade nog vad vi höll på så en av de som heter Julia bestämde sig för att hennes mission var att hjälpa oss få fram min mobil vilket hon till slut lyckades med medan vakter och åskådare tittade på =)

Dagens ros till JULIA (som jag inte ens vet vem det är men som jag inte heller glömmer =) för sin enastående prestation och engagemang. GRAZIE!!! Fazli och jag kunde inte annat än att skratta åt hennes lilla show <3

Avslutar med en version av låten ”Your song” som jag gillar för du har väl sett Moulin Rouge? Älskar all musik i den filmen <3

Nu ska jag jobba så tack Sir Elton, Fazli och Julia för en mysig och lite oväntad söndag kväll =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *