Heltid nästa läsår …

Idag kl. 14 hade jag möte med min rektor för att höra lite om tankarna kring nästa läsår och glädjen var stor när de nu har gått igenom tjänstefördelningen och tack vore att ekonomiprogrammet ökar med en klass får jag heltid från mitten på augusti när vi börjar jobba igen efter sommarlovet.

Så otroligt skönt att veta att jag får jobba kvar och då tom. heltid samtidigt som jag får undervisa i alla de ämnen jag är behörig i: psykologi, sociologi och italienska. Kan det liksom bli bättre? Blev också så glad att min kollega Ulrica som annars jobbar för Skolverket ska vara kvar på 30%. Vem vet, jag kanske ställer in en extra säng i hennes fina hus i Lerum när jag inte orkar pendla på vintern =)

Skämt åsido är det otroligt skönt att snart ha sommarlov med vetskapen att jag har ett heltidsjobb som jag stortrivs med samtidigt som jag ska försöka fortsätta plugga kriminologi B.

Nu väntar gos med Molly som alltid när jag har kommit hem <3

 

 

11 thoughts on “Heltid nästa läsår …

 1. Grattis Michela!
  Har följt dig genom sociala medier i några år och du är en riktig kämpe! Heja dig!

 2. Härligt vilken skön känsla för dig att veta … och kul för dina elever också för jag tror de gillar dig för det skulle i alla fall jag göra ???

 3. Jag har haft dig som lärare i italienska på Bäckängsgymnasiet för 20 år sedan och du var min favoritlärare så är helt övertygad att det även är dina elevers lycka att du ska jobba kvar där! Auguri Michela (om man nu kan säga auguri i detta sammanhang) =)

 4. Hej Michela!
  Vill bara upplysa dig om att det är en skillnad mellan orden ”vetskapen” och ”vetskapen”. /Mvh, Lotta

 5. Hej! En kanske löjlig fråga! Använder du filter när du tar selfies? Du har så perfekt hy! Kram?

  1. Hej! Om det är bilder som jag har tagit med små stjärnor (snap filter) så har jag definitivt använt filter =) När jag har använt det filter och ser sedan hur jag ser ut med vanlig mobilkamera så får jag en chock, hahaha! Ser du inga stjärnor på bilden (ofta är de lite gulare också) så har jag med hög sannolikhet inte använt något filter då jag kan inte vilka som finns. Har en bra hud men rynkorna finns där när man är som mig snart 48 … Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *