Pickesjön och gul bikini …

Efter en kaffe med Babis och gänget tog jag bilen denna lediga torsdag förmiddag till min älskade Pickesjön och gick två varv (7km) medan jag lyssnade på Lionel Ritchie.

Fantastiskt väder och Picke nästan för mig.

En riktig skön stund i naturen och det var så gulligt när en ekorre sprang mot mig som om den vore en hund (otroligt märkligt) men bara typ en meter ifrån mig förstod han/hon att jag var en människa och att mig kanske man ska vara rädd för så han/hon vände och hoppade upp i ett träd.

Verkligen surrealistiskt när den sprang mot mig som om den ville komma och hälsa.

Väl hemma tog jag på mig min nya gula bikini från Love by Lola och denna är i en annan model än den tidigare jag har visat. Bättre överdel om man har större byst tycker jag. Nicole älskade den för hon la beslag på den i helgen när hon var på fest i Göteborg med kvällsbad i denna underbara gula bikini.

Hon påstår att den är nu hennes, jag påstår att den är min så vi konstaterar att vi inte riktigt är överrens =)

Du får fram till sista maj hela 15% rabatt om du anger rabattkoden @michelacastellari.

Gå in på deras hemsida HÄR för att ta del av hela sortimentet som verkligen får dig att längta efter sol och bad <3

Nu ska jag ägna eftermiddag till att plugga statistik, usch!

4 thoughts on “Pickesjön och gul bikini …

  1. Fin bikini på alla sätt men håller med dottern – du får nog ge den till henne då överdelen ser ut att vara lite för liten:-). En annan sak, otroligt fina bilder du tar! Kul att se och drömma sig bort:-).

    1. Tack Eva =)
      Bikinin passar även om det kanske inte riktigt framgår på bilden (håller med dig) men har faktiskt beställt 1/XL som överdel så då ska den nog sitta ännu bättre så kan Nicole ta denna med sin stora glädje <3
      Finns verkligen inget finare än bilder på naturen .. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *