14 maj, ett år av saknad …

Det är inte ofta min dotter lägger något ut på sin insta story (@nicolecastellari) men idag såg jag där den här bilden med den här texten.

14 maj, ett år av saknad …

HÄR kan du läsa om den dagen för exakt 1 år sedan och här Nicoles ord dagen efter:

Igår gick min älskade Knut bort. Allt är så himla tomt utan dig hemma. Jag kan inte sova på natten för att jag inte hör dig snarka. Tack min fina älskade hund för att du har gett mig den mest fantastiska uppväxt jag någonsin kunnat få. Alltid finns du i mina tankar och i mitt hjärta. Vi ses i himlen någon dag. Älskar dig Knutte, saknad är du av många❤

Det finns nog inte många hundar som tillbringat mer timmar med sin matte/husse än vad Knut har gjort då han dagligen var med mig på jobbet sedan den dagen jag hämtade hem honom som valp. En känslig kille med ett stort hjärta, det är allt vad lille Knut var/är <3

Hoppas att du har det helt underbart på andra sidan för jag vet att dina små runda ögon tittar ner mot oss ibland och ser till oss <3

Älskar dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *