Tips på var jag kan hitta en gul klänning?

Precis kommit hem och klockan är bara 15.15.  Så otroligt skönt att sista månaden få jobba bara 60% och nästa månad ska jag få reda hur min tjänst kommer att se ut, s p ä n n a n d e <3

Kallt var det imorse men skjorta, jeans och väst innan jag hoppade in i bilen denna måndag morgon.

 

Möte, två lektioner i italienska och rättning av prov innan jag satte mig i bilen igen för att åka hem.

Proven jag rättade idag handlade om personlighetspsykologi där vi bland annat har pratat och läst artiklar kring extrovertion/introversion.

Vissa forskare påstår att en introvert person får redan som barn lära sig att spela extrovert medan en extrovert person kan bli upp till 35 år innan han/hon bejakar sina mer introverta sidor. Huruvida man är extrovert eller introvert handlar mycket om var du hämtar din energi, i lugnare miljöer, ensam eller bland folk.

Som den introverta personen jag är så får jag ibland pusha mig själv till att komma ut bland folk men även där finns det miljöer som passar min personlighet bättre än andra så blev glad när en fd kollega från Bäckängsgymnasiet har bjudit mig på Nationaldagsvaka den 5/6.

I vanliga fall har jag bara varit uppe för att titta på Oscarsgalan så detta känns riktigt spännande och behöver jag säga att dresscode för kvällen/natten är blå/gult?

Mikael är en riktig royalist så en trevlig inbjudan där jag får ta fram min extroverta sida =) Har 3 veckor på mig för att hitta en gul klänning … Förslag, tips?

2 thoughts on “Tips på var jag kan hitta en gul klänning?

  1. Hej
    Nationalsdagsvaka det var något nytt, de låter spännande som du skriver, kolla på Nelly där fanns de fina gula, lycka till med sökande visa gärna sedan hur din outfit blev
    Kram

    1. Visst låter det lite annorlunda och väldigt rojalistisk? =) Ska titta runt på Nelly tack snälla och självklart kommer jag att visa vad det blev <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *