Lite ytlighet och lite tacos =)

Direkt efter jobbet idag åkte jag till min väninna Ann-Louise på Klinik Villastan då det kändes som en evighet sedan jag gjorde botox så denna fredag eftermiddag var det dags för några små stick med ändamålet att bli av med några av de rynkor som gör mig förvisso inte yngre men som gör att jag ser något piggare ut vilket jag personligen uppskattar och har så gjort i några år.

Tycker att en av de underbara rättigheter vi har är att vi alla får tycka olika vilket jag är fullt medveten att vi gör gällande vissa val.

Ann-Louise är utbildad sjuksköterska och har jobbat i flera år inom branschen, en trygghet så klart med utbildning och erfarenhet, den alldeles perfekta kombinationen.

Två tre stick även på läpparna, bara för att markera lite konturen, ingen direkt fyllnad som man kan tro.

Väl hemma körde jag Nicole och två kompisar då de skulle handla lite mat och ikväll har de lagat tacos, lyssnat på musik och nu är några fler vänner på ingång för att ha lite tjejkväll här hemma på balkongen medan jag sitter i mitt rum och ska snart sätta igång en film.

Tycker att det är väldigt mysigt och avkopplande att höra deras röster och skratt. Det är trots allt så att det bästa är att se/höra att våra små har det bra. Finns inget bättre <3

 

2 thoughts on “Lite ytlighet och lite tacos =)

  1. Du har aldrig funderat på att klippa dig lite kortare? På den andra bilden ser det kortare ut, väldigt fint. Men självklart är du jättefin med det långa också? Ha en skön lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *