Sommar och vinter …

Vilket märkligt väder vi har haft i småstaden idag. Regn, snö, sol … Flera årstider har passerat inom några timmar och kanske det är naturens sätt att få oss att förstå hur mäktig hon är …

Någon som dock inte brydde sig så mycket låg i min säng och myste som hon alltid gör oavsett tid på dygnet och oavsett väderförhållanden. Ibland är jag lite avis över hur nöjd hon ser ut att vara och kanske tom. är? Kommer sedan på att jag kan knappast vara avundsjuk på en katt =)

Ligger i sängen och tittar på Green Book, har verkligen väntat att den skulle visas så nu ska jag titta färdigt på denna fantastiska film.

Imorgon väntar jobb och efter morgondagen återgår jag till mina 60% och är sedan ledig onsdagar och torsdagar. En riktig lyx och dagar som jag ska nyttja till att vårstäda (eller ringa någon som gör det åt mig =), ta bort vinterkläder från garderoben, komma ikapp mig med mina studier i kriminologi och promenera/springa. Tid kommer att finnas helt enkelt men nu ska tiden användas till att titta färdigt på denna film om vänskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *