Den sköna starten på dagen …

Denna söndag morgon kl. 8.30 hade jag bestämt tid för löpning på Pickesjön (rätt så kuperat terräng) tillsammans med min väninna Nettan men redan när jag vaknade kände jag mig lite illamående och då jag inte har sprungit sedan Marbella hade jag inte någon stark känsla om att jag ens skulle orka en runda (3,5 km).

Det visade sig att jag hade rätt så fel då jag idag sprang hela två varv, dvs. 7 km, något som nog är inte mycket för de flesta (åtminstone i mitt tempo =) men med min historik och förutsättningar så är jag otroligt n ö j d.

Man ska trots allt jämföra sig bara med sig själv …

Så jag var otroligt nöjd när jag äntligen kunde stanna och likt Rocky Balboa i filmerna kände jag hur jag ökade tempot precis vid slutet för att sedan direkt sköljas av den där illamående känslan jag ofta får när jag har ansträngt mig.

Idag gjorde Nettans ena hund Condor oss sällskap. Han sprang så fint och lättsamt att jag var lite lite avis på honom =)

Nettan är fantastisk som tar hand om hundar som har haft det svårt och Condor är just en sådan som nu får den chansen att se att livet är inte så dumt som hund om man har en matte som bryr sig.

En alldeles perfekt start på denna söndag <3

2 thoughts on “Den sköna starten på dagen …

    1. 6-7 km är ju bra och det jag skulle vilja springa typ 4 ggr i veckan men har tillgång till en Nettan som pushar mig endast på söndagar så får vara glad om jag kan fixa 4 km på egen hand resterande gånger =) Skulle också vilja börja rida igen men inte så intresserad av hopp och dressyr mer ute i naturen … Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *