Nu i vitt och guld …

Igår tog jag bilen till flygplatsen och när jag satt i bilen kom jag på ”Vänta nu Michela, du har bokat tågresa imorgon när du ska hem och tar nu bilen till Landvetter. Hur kommer du åt bilen???” Verkligen inte likt mig men det måste verkligen ha stått helt stilla =) Idag när jag åkte hem fick jag istället stanna i Göteborg, ta flygbussen till flygplatsen och där ta bilen =)

Framme i huvudstaden tog vi taxi till NK då jag skulle få det där Hermès armband som jag för ett par år sedan hade fått i den breda varianten men i orange och guld och som av någon mystisk anledning inte längre återfinns.

Redan då ville jag egentligen ha den smala så blev inte riktigt ledsen när jag fick min present men nu exakt i den färgen och den modellen jag ville ha. Nu får den verkligen inte försvinna …

Vi tog sedan båten till Hotel J. och kom fram vid 18 tiden.

Vi hade en av de två rummen på två våningar med utsikt över skärgården men vi kunde dessvärre inte sitta på balkongen och njuta av den då det var kyligt och det småregnade …

Det bästa med det vädret Stockholm erbjöd var att vi kunde sätta oss där vi alltid sitter när vi bor här, framför brasan som vi bad de tända och så åt vi en av deras smårätter (tillräckligt stora för oss) och drack 1 (erkänner) nästan 2 glas vin.

Nu är klockan 20, Nicole och Molly ligger i soffan och myser och jag ska snart ta ett skönt bad …

Imorgon väntar jobb och sedan väntar en skön helg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *