Klippning och en baklängesmiddag …

I eftermiddag ringde min vän Fazli för att fråga om jag skulle följa med ut och äta och planen på att ge mig ut och springa byttes genast ut mot klippning hos honom, tårta och middag. Ja, vi körde baklängesmiddag =)

Han hade verkligen så  många idag som skulle färga och klippa sig men det finns en liten anledning till detta förutom att han är grym på det han gör.

Här stylar han håret efter fårg på en vacker kvinna som ska på semester till mitt hemland och då ska hon till underbara Positano. Vi var eniga om att männen kommer att ropa ”Bella” efter henne som i en Fellini film =)

Mitt hår klippte han upp då det var alldeles för rakt och jag bara älskar när det är uppklippt som det är nu och så tacksam för att tog sig tid för detta idag efter en lång och intensiv dag med flera kunder <3

Vi gick till resturang Efes som serverar underbara goda turkiska rätter och det var verkligen så gott som jag har hört andra säga att det är.

Fazli beställde in en massa små rätter och från att ha sagt att jag ”inte var hungrig” (hade trots allt få i mig en bit tårta =) så gick min gaffel varm bland alla dessa rätter som ropade ”smaka mig” och jag kunde inte annat än att lyda =)

Alltså, allt var hur gott som helst så TACK Fazli för en underbar Valborg och denna mysiga middag var lite av ett firande för detta …

Nytt kapitel i livet med nya utmaningar väntar förutom att han finns så klart på Kliniken Nordic Hair i Göteborg

Här hittade jag en bild på oss som är tagen för typ 15 år sedan? Minns inte ens när den togs =)

 

3 thoughts on “Klippning och en baklängesmiddag …

 1. Hej
  Mysig kväll, ibland blir de baklängesmiddag. Förstod jag rätt att din vän och frisör sålt sin salong? Blir de att du åker till G-borg till hans salong när du ska fixa håret och får en mysig dag där
  Ha en fin 1 maj
  Kram

  1. Hej Nettan,

   han är delägare i en klinik i Göteborg (ingen frisörsalong) men självklart ska han allt få fixa Extensions och styling oavsett. Kommer att jaga honom var han nu än är för det annars =) Han jobbar mycket med styling vid fogningar för stora webshopar/reklam/mm. och salongen har bara blivit en stressmoment för honom sedan länge tillbaka så otroligt skönt för honom då han är trots allt bosatt i Göteborg, dit jag själv vill så fort Nicole har slutat på gymnasiet <3

 2. Hej
  Ok då förstår jag
  Haha, ja jaga på du så du får i fortsättningen bli lika fin i håret som Fazli alltid gjort med ditt hår, super duktig är han. Det är ju så jobbigt att skaffa en ny frisör, för håret är viktig del och man ska trivas o lita på frisören osv
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *