Premiär av New You …

Och idag var det premiär för New You (finns på Instagram: project_new_you) nya lokal mitt i vår småstad med glada Tania och Pia som välkomnade vid gången av deras nya gröna gemensamma ”bebis” (det är lite så man känner när man startar något nytt som är alldeles ens egen)

De bjöd på goda shots gjorda så klart på Herbalife och lite annat hemligt och så fanns ”chokladbollar” gjorda också på Herbalife som var sådär mumsigt goda …

Barsen på bilden är mina absolut favoriter, farligt goda för jag kan inte äta 1 som är meningen, jag äter 1 låda istället på typ 2 dygn vilket inte riktigt är meningen =) Å andra sidan är det väldigt få kcal i de i jämförelse med de andra bars på marknaden …

Nicole och jag kom direkt efter en promenad på Pickesjön. Otroligt att jag fick med min dotter på detta men väldigt glad att ibland så fungerar det med att bara fråga. Just därför var vi inte premiär klädda direkt =) men så hann vi in på Systembolaget för att köpa var sin flaska bubbel till Tania och Pia som vi självklart köpte gröna presentpåsar till som är färgen på deras logga.

GRATTIS TANIA & PIA och en massa LYCKA TILL från oss <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *