Hur kunde det vända?

Manicure & pedicure idag på min lilla ego agenda denna regniga lördag med ett viktigt avbrott på 2 timmar sittandes på kafé för att plugga då jag imorgon kväll ska skicka in en tenta.

Vid 15 tiden kom en vän för att titta på hockey. Jag erkänner: jag tycker hockey är rätt så tråkigt. Kanske för att jag ser lite dåligt och har svårt att se den där lilla puck och ser endast män som åker skridskor fram och tillbaka. Ni hör ju, så pratar nog inte en riktig hockey fans men så får jag erkänna att jag satt på spänd här i min soffa och efter att ha sett Frölundas fantastiska prestation med 0-2  förvandlas till en 3-2 för Djurgården.

Vad hände liksom? Och så kunde jag inte annat än att tycka att det var en hel del aggression som visades på plan. Tänk om fotbollsspelare och basketspelare skulle bli så arga mot varandra som hockeyspelare verkar få göra? Lite märkligt men så har de skyddade av en hel mundering av kläder vilket nog är också en av anledningar till att jag har svårt att se den där lilla bollen (sorry, puck).

Oavsett så tog jag för dagen på mig den där Frölunda tröjan som Johanna och jag fick av vår gemensamma vän Roberto när vi för några år sedan gick och tittade på de spela.

Gjorde en boomerang till min insta (@michelacastellari) och ska tillägga att denna tröja har signaturen på alla de spelare som var Frölundas spelare just då. Kul att ha på sig den idag för ska man titta på match så ska man se ut som en riktig fans =)

Nu blir det match på hemmaplan i Göteborg på tisdag då läget för er som inte hänger med (hahaha!) är just nu 2-2 på de 7 matcher som kan med stor sannolikhet nu bli av kommer att spelas.

Den sporten jag gillar att titta på är fotboll men då i större sammanhang (EM, VM och OS) men att titta på live älskar jag basket, kanske för att jag har sådana fantastiska minnen från den tiden då Borås M7 var så bra och där en av deras amerikanska spelare var jag rätt så intresserad av =)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *