När någon med små öron är väldigt nöjd …

Vaknade som vanligt vid 4 men idag kände jag mig illamående (kan bero på en viss intagning av godis igår =) så låg hela förmiddagen kvar i sängen med någon film på för att somna emellanåt. Kanske att det var en påbörja av influensa, inte vet jag men var inte kry och så sov jag en hel del vilket ofta är en indikation på att man inte mår speciellt bra.

Någon som dock tyckte att mitt tillstånd var helt ok var denna lilla sötnos som då fick möjlighet att krya ihop sig och sova på min arm.

Hon var helt enkelt väldigt avkopplad och kände nog att vi hade det lite extra mysigt trots allt …

Som tur är blev jag bättre på eftermiddagen så att jag kunde hämta mor som landade på Landvetter från Marbella då hon, min syster och syskonbarnen stannade en extra vecka (tyvärr en molnig sådan som Påsken oftast är säger de) för att åka hem idag.

Nu är hon i sitt hem här i Borås, Melissa och barnen i Bologna och alla är tillbaka i sina rutiner efter vår gemensam resa <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *