Sista kvällen i Marbella

I fredags kväll var vi och åt middag på Celicioso då Nicole ville så gärna äta de efterlängtade spaghetti alla carbonara som hon åt där förra sommaren och som hon så gärna ville återuppleva.

Som oftast är så var de dock inte lika goda den här gången men goda var de …

Vi gick sedan tillbaka till lägenheten genom att gå igenom Puente Romano som vi ofta har gjort på dagtid men att göra det på kvällen är lite m a g i s k.

Det var så otroligt vackert, temperaturen i luften perfekt så en underbar promenad tillbaka genom Puente Romano och strandpromenaden.

Hade jag inte varit så trött som jag var och hade jag inte vetat att jag hade en sömnlös natt framför mig då taxi skulle hämta Nicole och mig kl. 03 så hade jag stannat på en av de uteserveringar där eller vid Trocadero (såg så otroligt mysigt ut med alla lanternor som lyste i kvällsmörkret) och tagit ett glas bubbel med min syster som dock också var vid tillfälle lite tirad.

Håller så tummarna för att de får åtminstone några soliga dagar nu i Marbella för det var vi inte bortskämda med när vi alla var där (bara de 3 första dagarna). Man ska inte klaga men det är ändå det jag gör för det är som sagt så sällan vi får tillfälle att umgås alla tillsammans och även om vi fick göra det oberoende av vädret så gör friheten av sol och bad att alla känner sig så mycket mer nöjda då åldrarna är så olika mellan oss.

Det finns så klart värre saker i livet och här är vi samlade under den sköna promenaden och se föregående inlägg för vad jag anser själv vara en fin bild på himlen vi gick under.

”Life is a box of chocolate … ” 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *