Tänk om att den mannen hade varit fri …

Gårdagen (dagen innan Nicole och jag skulle åka hem) bjöd på sol så att vi kunde vara på stranden, sola en liten stund innan det blev något kyligare men vi var där ändå i några timmar.

Barnen myste med sin mormor, Nicole låg i solsängen och tänkte att solen tar nog ändå (vilket den gjorde), Melissa och jag turades att spela med Leo som dock föredrog sin mamma som motståndare och det som är härligt med strand och hav är att alla kan aktivera sig oavsett ålder och känna sig nöjda vilket annars kan vara lite svårare när åldrarna och viljorna/intressen är så klart så olika.

 

Melissa la märke till en äldre man som lekte boll på stranden med 4 killar (troligtvis barnbarnen) och då han även haltade lite tyckte syrran att han och mor hade varit den perfekta matchningen tills hon såg att hans fru kom (som dock kunde ha varit hans syster eller bara väninna).

Tänk om han hade varit fri och det hade blivit vår extra pappa!!! Hade verkligen gillat att ha en trevlig sådan =)

Medan jag låg och solade hörde jag Melissa brista i någon slags uppskattande ljud vilket bekräftades av synen av två killar/män som måste ha precis kommit ur havet, iklädda i någon slags åtsittande dykardräkt som de dock tog av sig så att syrran undrade om Nicole kunde gå fram till de och peka på oss.

Nja, det hade fungerade nog mindre bra. Två sportiga killar/män får man uppmärksamhet av genom att visa att man är spensig och sportig själv så vad gjorde syskonen Castellari då? Självklart började vi göra lite övningar på plats, jag sitt ups på solstolen och Melissa några märkliga rörelser med sina låååånga armar =)

Nicole tyckte att vi var lika konstiga och att våra chanser var zero vilket även bevisades i att de försvann =) Hahaha!

Eller så ber man syrran fota och glömmer av samtidigt att man inte behöver se tandlös ut när man öppnar munnen =)

Mer bilder från igår kommer i nästa sista inlägg från Marbella. Nu ska jag vila för att jag har varit vaken hela natten då taxi hämtade oss kl. 3 och nu är jag rätt verkligen rätt så trött …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *