När en promenad hand i hand slutar med …

Det är inte ofta man minns vad man drömmer eller rättare sagt, jag minns inte ofta det längre men denna dröm var tydlig =)

För måååånga år sedan hade jag lite chat kontakt med Daniel Craig, inget flirtande eller så men ansåg mig vara en trevlig ”Pen pole” som han kallade mig och ja, jag hade väl inte direkt tackat nej till en inbjudan till någon Bond premiär får jag väl erkänna.

Tyvärr hackades det kontot och där försvann min möjlighet till att bli en Bond brud (attans också! =)

Att vi chattade lite visste även min syster som skämtade om att vi skulle åka till Italien där hon skulle bjuda oss på en ”spaghettata”. Ni vet sådana skämt som man vet aldrig kommer att bli av men som man inte riktigt kan låta bli att driv med.

Inatt drömde jag av någon märklig anledning om just Daniel Craig. Vi var i Göteborg med några andra från min familj. Det var ingen dejt men vi var vänner som dock i drömmer höll handen på stan med människor tittade lite nyfikna om det var verkligen han eller inte. Vi skulle äta frukost på hotellet där vi hade bott (minns inte om vi bodde i samma rum =), vi gick fel för att sedan hitta rätt och helt plötsligt hör jag min mors röst ropa:

”Michela, jag ska ut och köpa lite frukost. Var är nycklarna till lägenheten?”

Ajdå! Hon tog mig snabbt tillbaka till verkligheten =) Berättade om drömmer till min syster, tog upp just om vårt chattande och la till att ”minns du att han och jag även träffades en gång?”

Hon svarade att ”Nej, det minns jag inte men blev det bara en gång så ville han ändå inte ha dig” (rak på sak =) och sa berättade jag att ”så var det kanske men vi möttes på en ökändare pub i London när jag var där” och visade henne kortet jag tog vid tillfället.

Hon tittade på kortet och sa att det var verkligen ett dåligt skämt medan jag vek mig i skratt denna morgon i Marbella, efter att i drömmen gått en stund hand i hand med Mr Bond.

Och ja, kortet är taget på Madame Tussaud`s i London där jag var men träffade bara den vax varianten av honom =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *