Trötta fötter och till slut nöjda barn =)

Idag har vädret varit molnigt så vi har hållit oss ifrån solstolar och istället handlat, barnen har gjort lite läxor (i Italien har man läxor även under loven) och så har vi sysselsatt oss genom att bara ta det lugnt för att vid 16 tiden ta en 4-5 km promenad in till Puerto Banus.

Så imponerad över att de små benen orkade ,,,

Havet var verkligen vågigt men vacker på det där sättet som gör oss påminda att människor kan faktiskt inte påverka allt. Naturen har trots allt makten …

Väl framme ville lille Leo absolut köpa sig en leksak men Puerto Banus med alla sina något mer exklusiva butiker är kanske inte riktigt det direkta självklara stället för att hitta något för ca 20 euro =)

Efter något trötta ben köpte de något som de dock ej var nöjda så vi googlade fram var Lol dockor och Lego fanns att köpa i närheten och voilá så fick vi fram att vi skulle till El Cortes shoppingcentret men först var vi bara ”tvungna” att sätta oss att äta något.

En vän rekommenderade oss Picasso vid hamnen för det är ett ställe som passar barnfamiljer. Humana priser för att vara Puerto Banus, god mat, stora portioner (alldeles för stora) men stimmigt.

Då jag gillar lugna miljöer så hade jag föredragit en något mindre rörig miljö men maten var verkligen ok, barnen åt en massa och vi alla laddade med energi för att gå och köpa Lol docka och Lego.

Nicole ville till Zara där hon köpte två par jeans och en ursnygg klänning i denim som jag tog fram och alla barn och tonåringar var både mätta och nöjda <3

Nu är det dock skönt att vara i lägenheten, mormor har lagt sig, Melissa och Leo ligger och sjunger medan Nicole, Mat och jag sitter med datorer och Ipad här i bäddsoffan och myser …

Nu håller vi tummar för att solen är tillbaka imorgon även om det verkar inte riktigt vara en självklarhet …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *