Gamla stan, lite shopping och levande staty …

Igår eftermiddag/kväll tog vi en promenad till mysiga Gamla stan och den kända Apelsintorget. Från Carolina Park där vi bor hos www.hyramarbella.se  (Instagram @hyramarbella.se) är det 3-4 km till just Gamla stan och ca 4-5 till Puerto Banus. Läget är verkligen fantastisk!

Trots att Maty och Leo är små så gick det hur bra som helst då mycket finns att titta på under strandpromenaden.

Två systrar som tar en ”selfie” på vägen ut …

Titta bara på en av de många sandkonstverken som pryder stranden. Denna konstverk tog över 2o0 timmar att göra.

Och så finns dessa underbara ”soffor” som är så vackra att de flesta vill nog ta en bild på …

Mot Gamla stan kan man exempelvis stanna och köpa dessa underbara glassar som de formar till en vacker ros. Ett måste bara för att de är så vackra och inget jag har sett i Sverige. Nicoles glass på bild då jag hoppade över denna gång.

Både Melissa och jag har gjort var sitt misstag. Jag att inte ha lärt Nicole att prata italienska och hon att inte ha lärt Maty och Leo att prata svenska.

Jag var väldigt duktig de två första åren men sedan kändes det bara onaturligt att prata ett språk som ingen annan förstod när vi var i sällskap trots att Nicoles pappa ville verkligen att jag fortsatte att prata italienska med henne och trots att jag ville det med men som sagt, jag slutade och idag ångrar jag det väldigt mycket då hon idag kan inte prata med kusinerna och de inte med henne samtidigt som vi alla som har någon gång försökt lära oss ett nytt språk vet hur svårt det är att göra det.

När vi kom fram till Apelsintorget och Melissa skulle ta kort på omgivningen så såg hon inte att ”statyn” var en levande sådan =)

Barnen gav honom en liten peng och fick små söta barlocker som tack.

Att äta på torget är lite av en turistfälla men vi gjorde det ändå då vi skulle bara ha något enkelt som en pizza som var helt ok.

Det finns några riktigt mysiga butiker och Melissa handlade en underbar vit jumpsuit och jag en klänning där de snygga detaljerna är dock bakom … Titta vem som tittade in när jag provade den =)

Det blev faktiskt även en vit väska som vi alla bara tyckte var så otroligt somrig fin … Bild på den kommer <3

Vid 22 tiden tog vi oss hem igen och var lite lagom trötta får vi allt erkänna …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *