Rachels eco love …

Både Celicioso som vi var och åt frukost på igår och Rachels är två underbara mysiga frukost och lunch ställen inne på Puente Romano. Rachels serverar organiskt och glutenfritt och det är en liten oas i turkosa & rosa nyanser som möter dig med låtsas flamingo fåglar placerade lite överallt.

Jag tog en cappuccino och en klassisk acai bowl som har gjort att jag har stått mig fram till nu (kl. 17).

Acai innehåller en massa antioxidanter och första gången jag kom i kontaktat med denna bär var i Brasilien där de tom. bakar bröd med den.

Matilde beställde denna banankaka med toffee och då jag smakade en liten liten bit av den kan jag gå tillgodo för den var hur god som helst även för oss som egentligen inte ens gillar banansmak.

Glömde att fota all rosa och tukost då jag filmade istället men söker du efter Rachels i bloggen kommer du nog till de bilderna jag tog förra sommaren.

Rekommenderar verkligen att sitta och njuta men poolen är endast till för de som bor där … Själv undrar jag dock om de ens frågar =)

Inne på Rachels finns även en klädbutik men jag fastnade redan på denna fantastiska kanna och kopp …

Lite röd i ansiktet efter gårdagens timmar i solen …

Vid 12 gick vi till ”våra” solstolar och där låg vi till 17 tiden.

Nicole lär Maty att göra en inbakad fläta på en docka =)

Nu har vi 45 minuter på oss för att duscha, byta om för 18 ska vi mötas här nere för att göra Gamla Stan och visa för resten av famiglian den alldeles söta Apelsintorget.

4 thoughts on “Rachels eco love …

  1. Hej
    Vad härligt att ni är tillsammans nu och få rå om varandra. Underbara sommarbilder. Så snygga hängselbyxor din syrra har
    Ha en fortsatt fin semester
    Kram

  2. Fina byxor ! Härliga bilder ! Pratar din syster svenska? Hade varit kul o läsa om din tid i Italien?

    1. Nu är de mina, happy för det! Ja, hon kan prata svenska då hon bodde i Borås i 9 år och är duktig på språk. Ska verkligen skriva ett inlägg om tiden i Italien =) Tack för tipset att göra det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *