Nu är vi alla samlade …

Jag måste erkänna att det var inte en självklarhet för min del att ge mig ut imorse på en löprunda men att göra det på strandpromenaden här i Marbella hjälpte mig när jag gick upp, tog på mig shorts och löparsko och lämnade min dotter som drog sig i sängen. Jag sprang 30 min och gick 20 så var ändå ute i 50 minuter vilket gav mig en väldigt skön start på dagen.

Är det något som jag tycker är underbart är just när ett ställe vaknar och många var vakna när jag var på strandpromenaden (var definitivt inte ensam) men ändå fortfarande ingen på stranden förutom några hundägare som passade på att rasta sina hundar som sprang gladeligen på stranden och i vattnet.

När jag kom tillbaka till lägenheten, duschade jag, tog på mig bikini och shorts och så mötte Nicole och jag upp mormor (som bor i lägenheten en våning nedanför) och vi gick och hyrde var sin solstol för att sedan ligga där en bra stund.

Tog några kort på min dotter <3

Igår låg vi på Trocadero idag på den första när vi kommer ner och vi köpte oss en kaffe och bara njöt av det perfekta vädret och den lugn som är omkring.

Vid 14 tiden gick vi upp för att en stund senare möta upp min syster Melissa och mina syskonbarn Maty och Leo som kom från Bologna (Italien) för att tillbringa här med mormor 11 dagar och med oss fram till lördag.

Det går inte att se att min syster är snart 41 år, hon ser så otroligt ung ut <3 När hon och barnen klev ur taxin blev det en ”Benvenudos a Marbella” eller vad det kan tänka sig heta. Barnen började direkt springa i den grönska som är i Carolina Park området medan jag tittade på syrrans hängselbyxor med en blick som gjorde att jag på rummet fick prova de och får de av henne när jag åker.

Just love them, grazie Melissa <3

En lunch/middag vid stranden runt 17 och så fotboll vid lägenheterna. Leo och jag turades om att vara målvakter och han vann. Tänk att han spelar i ett fotbollslag som heter ”Real Casalecchio”, hur gulligt som helst. Favoritlaget är Juventus så klart …

Tror att han var nöjd med min. insats och inlevelse och framförallt var han nöjd med att jag förlorade =)

Vi satte oss sedan en stund och myste lite med att måla, titta på läxor och nu blev vi alla lite sömniga.

Mer bilder imorgon … nu ska jag sova …

2 thoughts on “Nu är vi alla samlade …

  1. Tjena gullet! Vad mysigt!!! Hälsa Margareta o Melissa så mycket från mig! Gu’ vilka vackra barn ni har!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *