Frukost på Celicioso och Trocadero beach …

Istället för att landa vid 2 på natten idag landade vi runt 3.30 och med en liten märklig landning då vid första omgången när vi var nästan på landningsbanan så ökade kaptenen farten igen och vi flög upp igen. Anledningen sa berodde på att ingen fanns vid kontrolltornet? Hade han/hon somnat? Gått på toa? =)

Då mor är flygrädd så kan jag lova att det inte var den allra mysigaste resan men vi kom fram, vi blev hämtade av chauffören vi hade bokat i förväg och vi somnade som stockar när vi kom fram till vår lägenhet här i Marbella.

Vi vaknade (av väckarklockan) för att mötas av fantastiskt väder. 22 grader varmt och alldeles alldeles underbart skönt när fåglarna kvittrade, solen sken och vi gick till Nicoles favoritställe Celicioso (som endast serverar glutenfritt) för att där äta en lite senare frukost. Pannkakor valde vi alla men jag Cocos panncakes och till de fick man visst ingen grädde (både bra och dåligt =)

Fotade därför Nicoles istället som kompenserade upp med även lite frukt …

Celicioso ligger inne i Puente Romano (ca 500 m. från Carolina Park lägenheterna där vi bor. Omgivningarna är så vackra …

En mormor som förhoppningsvis blev nöjd med starten på denna dag i Marbella …

Svanar som simmar, de är så otroligt vackra och mor påpekade att de är monogama samtidigt som den ena bet på den andra. De kanske inte borde vara det trots allt av beteendet de visade … =)

Har lagt ut en massa filmer på min insta story @michelacastellari både från vårt boende och från omgivningarna vi har varit på idag.

Från Celicioso till Trocadero beach (ligger ca 300 m från lägenheten vi hyr) där vi hyrde var sin skön solstol precis vid första raden vid havet och njöt av ca 6-7 timmar liggandes där i sol och skugga. Självklart somnade jag också en stund för natten gav inte mycket sömn iom. att vi kom fram så sent.

Mor som nyligen blivit 70 år och den främsta anledningen till att vi alla samlas för några gemensamma dagar i solen. Vi har pratat flera gånger om att göra det men att få ihop det har alltid varit svårt.

Hem från stranden för att sedan gå och handla lite plock för kvällen då ingen av oss var riktig så sugen denna kväll att gå ut och äta på restaurang. Vi har ju trots allt kommit fram runt 4 på morgonen …

 

Imorgon kommer Melissa med barnen och då många frågar via DM på insta så bor vi nämligen i två lägenheter som dock ligger en på våning 3 och en på våning 4 i samma hus. Nicole och jag bor i lägenheten Carolina Park 406 (där vi även bodde förra sommaren) och mor, syster och barn i lägenheten Carolina Park 305 som har två sovrum.

Båda lägenheterna finns på hemsidan www.hyramarbella.se

Lägenheterna är rena, fräscha, hemtrevliga och läget är helt fantastiskt. Ett inlägg med de två olika rummen kommer men en hel del finns som sagt redan på min insta story. Alltid svårt när man vill hyra en lägenhet att veta om läget är bra och om boendet är bra men då jag återvände så har du svaret redan där.

Nicole har lagt sig medan jag sitter här i soffan medan jag bloggar för att snart stänga igen också och sova. Tänkte nämligen ut och springa imorgon. 30-40 min. 3 ggr i veckan är vad jag har lovat mig själv till att börja med så bara att inte ge mig själv någon annan valmöjlighet.

Syrran och barnen kommer vid 16 tiden imorgon <3

Godnatt från oss!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *