Att redan nu få öppna sin Påskpresent …

Ikväll är det alltså dags att bege oss mot Landvetter och som vanligt är det alltid sådär lite stressigt samma dag man ska åka konstigt nog.

Nicole och jag ska dela på en resväska för man använder trots allt bara hälften av allt det man har med sig i vanliga fall, dock är det en utmaning att lyckas få ihop allt i en enda. Hoppas vågen inte går sönder när den ska vägas eller så får vi hoppas på just det så att den går igenom =)

Nicole har tvättat håret, min tur snart men uppvaktade henne med en liten Påskpresent för det är trots allt Påsklov för oss båda nu och presenten som hon har valt själv r något som förhoppningsvis hon har användning av på semestern då vi håller tummar och tår för sol och lite värme.

En stor Kinder ägg, bästa chokladen och den får hon spara till efter semestern …
(jag tittar fram där ser jag =)

Nu har hon fixat ett fruktfat till sig som hon ska njuta till en serie medan jag yrar runt här =)

Tvätta håret, lämna nycklar till Linn som ska ta hand om Molly här, lite annan logistik och voilá så ska vi hämta mor om sisådär 8 timmar. Kanske att jag även hinner med en löprunda, löskorna är packade för hur skönt är det inte att starta daggen med att springa på den underbara strandpromenaden?

Måste ladda hölurar och kamera … Ni ser, lite att fixa och inte att glömma bort =)

 

One thought on “Att redan nu få öppna sin Påskpresent …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *