After work hos Ulrica …

Idag efter jobbet bjöd min kollega Ulrica några av oss hem till sig för att bara umgås lite privat och känna att den där avkoppling som ett lov på en vecka innebär för oss alla. Det är nämligen inte bara eleverna som behöver ”ladda batterierna” även om de tror att lärarna vill bara köra på hela tiden =)

Jag följde med Ulrica direkt hem till sig och hon bor i ett nybyggt hus som är ca 1 år gammal. Det doftade fortfarande nytt om ni förstår och hon har det verkligen smakfullt hemma.

Underbara Ulrica, så tacksam för att ha överhuvudtaget kollegor men att de även är fantastiska är att vinna på lotto.

Lite bubbel så klart även om det fick bli lite lite för min del då jag körde hem vid 20 tiden …

Vi blev 7-8 kollegor denna eftermiddag kväll <3

Kunde så klart inte fota hela hemmet men lite bilder kommer här från detta fina hus i Lerum.

Processed with VSCO with al5 preset

Då jag är i stort behov av en ny soffa och tyckte att denna var ren i linjerna, enkel, snygg och skön samt djup så tror jag att jag kommer att vilja ha en likadan i kanske en annan färg och om den finns i kanske sammet? Ska kolla upp för isf. önskar jag båda delarna då min dotter har numera ett socialt liv med flera vänner som gärna umgås hemma och ofta just här.

När jag kommer hem från Marbella ska jag kolla kostnad, mått och tygvalmöjligheter …

Hur många har en liknande samling med viner? Bilden visar typ endast 1/10 av flaskorna om ens det … Jag som dricker typ 2 glas vin i månaden hade nog gjort om rummet till en walking closet istället men älskar att människor kan viner och hade önskat kunna lite om druvor osv…

Mer syns på min insta story @michelacastellari

Nu är klockan 22, jag har tagit ett bad och ska lägga mig för vaknade 4 inatt igen (otroligt jobbigt så klart att vakna så tidigt) och imorgon väntar packning och lite annat då vi mot kvällen ska mot Landvetter.

Tack åter till dig Ulrica för att ha ordnat kvällen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *