15% rabatt på Wakakuu …

Inlägget är reklam för Wakakuu och innehåller annonslänkar

Som italienska är jag uppvuxen med klassiska Superga skor och nu när jag inte längre säljer de själv i butiken så är det inte en anledning till att sluta köpa ett nytt par.

Igår gick jag nämligen att hämta ut mina nya som jag har beställt denna gång i äkta skinn. Lite dyrare men en nyhet då jag annars alltid har haft de i tyg som jag har sålt dock under åren endast online.

Då jag vet att jag inte är den enda som gillar denna sko såg jag nu att Wakakuu har 15% rabatt fram till den 14/4 om du anger koden WAKASUPERWEEK15.

Klicka HÄR för att komma till deras webbshop som har Superga som en av många märken. Ganni, Marlene Birger, Gestuz, Uggs, Isabel Marant med flera. Rabattkoden gäller dock inte på Acne, Moncler och Totéme.

Jag ska inviga mina på semestern nästa vecka med förhoppningen att det blir runt 20 grader och inte 12 som någon nämnde det är just nu i Marbella.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *