Min kommande inspirerande kväll …

3.45 och har tagit lite hjälp för att somna om men under tiden så tänkte jag berätta att idag ska jag till Stockholm för att titta på Michelle Obama som tagit världen med storm i samband med den bok turné som tar henne runt städer i olika världsdelar.

Ska bli så otroligt intressant att lyssna på vad hon ska säga under sin tid på scen för tror att hon har den förmågan att bara ge människor en varm känsla, ni vet det där att man gillar någon utan att ens veta hur hon verkligen är.

Hon har bara den där förmågan att utstråla värme, utstrålning, charm och respekt genom sin egen persona, en stor tillgång i ett samhälle där vi annars värderas och kritiseras för de flesta valen vi gör.

Chattade med en vän som har lite koll på det mesta och enligt hans källor från Vita Huset (eller huset bredvid =) så spenderar hon minst lika mycket eller mer än Melania Trump på sin klädsel under den tiden h0n var First Lady. Ganska intressant lite kuriosa om den nu stämmer (ta det med en nypa salt som man alltid ska göra med icke fastställda fakta)

 

 

Det ska bli onekligen intressant och väldigt trevligt att smittas lite av den trevliga girl power som hon sägs smitta av sina åhörare med.

Se intervjun hon gav gällande sin bok turné hos själva ikononen Oprah Winfrey som är en Oprah och jag gillar Oprah.
Se intervjun HÄR.

Intressant att i början av intervjun tas upp frågan om namnet på boken ”Becoming Michelle Obama” som om man redan som ung tjej ska bestämma sig för vad man ska bli. Med mina 47 år kan inte annat än att hålla med att ”becoming Michela Castellari” är en resa som fortsätter för ärligt talat vet jag inte riktigt om jag är färdigt med att vara den jag är idag. Att utvecklas är ju trots allt en av de viktigaste grundstenen i att vara människa.

Väldigt intressant att hon tar upp i sin intervju jag länkat till att hon är uppvuxen i en förort i Chicago, ett område som har studerats som en kriminologisk teori till kriminalitet, den heter Chicagoskolan om du vill fördjupa dig i det.

Ytterligare en viktig och intressant aspekt hon lyfter fram är människors olika ”kontext”. Vi har alla mer eller mindre olika kontext som kanske inte präglas av den trygghet som vissa andra har, vissa får leva med sina krossade drömmar och att det är viktigt att möta människor med den empati att vi alla har våra historier, vissa har bara några större besvikelser att hantera livet med än andra.

Ska självklart berätta mer efter kvällens föreläsning och något jag hoppas även ta med mig till mina klassrum för att de inte ska känna den där ”stressen” om att du går ur gymnasiet ska veta direkt vem du ska bli. Vi blir genom hela livet och sorligt vore annars <3

Nu ska jag försöka sova ett par timmar (eller så är det kört =) men att inspireras och att förhoppningsvis motiveras är den perfekta investering denna kommande kväll som Live Nation ordnats

Jag hoppas nämligen att jag tillhör den som är en becoming genom hela livet genom mina up och downs <3

Följ genom på min insta story @michelacastellari där jag kommer att lägga små video från kvällen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *