GRATTIS på 70 årsdagen!

Igår fyllde alltså mor 70 år och självklart uppvaktade vi med det lilla då vi snart ska fira henne i Marbella nästa vecka. Nicole och jag åkte vid 19 tiden till henne med en panpizza att dela, ballonger (de klassiska siffrorna, i detta fall 70) och en glittrig sådan till lite bubbel, ljus och praliner insvepande i cellofan.

Vi orkade typ en slice var …men den god var den …

Mor till skillnad från mig har ett hem som är fylld med prylar i alla hörn. Jag kan inte ens tänka mig hur många timmar det måste ta att damma av allt =) Den senaste sötnosen i familjen är denna fågel som hon bland annat fick av en väninna men lovar att hemmet är fyllt med allt från skyltdock till grodor (hon samlar på grodor, inga riktiga dock =)

Här ser du bara ett litet bevis på hur mycket grejer det finns överallt =)

Ett litet museum som hon älskar. Min syster är också en liten samlare medan jag själv vill ha ombonat men lite …

Och här vi, mor och dotter med en väldigt märklig historia i bagaget …

GRATTIS till denna mormor som igår fyllde 70 och då vi kommer till Marbella på söndag (dagen innan syrran och barnen kommer) blir hennes present en mumsig frukost på en av favoritställen, solstol på vårt mysiga ställe och paraplydrink. Lite

GRATTIS din nyblivna 70 åring som redan har packat och som på lördag kväll så umgås med oss alla <3

2 thoughts on “GRATTIS på 70 årsdagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *