Imorgon 70 år !!!

Imorgon fyller mor 70 år och att ta en gemensam resa hela vår lilla famiglia är det hon önskade sig mest. Vi åker därför till Marbella sant på lördag kväll och syrran med barnen kommer från Italien på måndag förmiddag. Gemensamma semesterdagar på ett ställe som varken är hemma i Sverige eller hemma i Italien, väldigt ovanligt för oss och väldigt efterlängtad att få umgås utan att vara hemma. En riktig semester helt enkelt och kan nog räkna på en hand tillfällen då vi har lyckats träffas alla samtidigt.

På bilderna nedan fyllde hon 60 och Melissa och jag åkte med henne till London som födelsedagspresent. Bilderna är tagna på den festen hon och hennes väninna hade för familj och vänner … De bjöd på square dance då de båda gick på kurs i ett par år då. Underhållande …

Och bilden här nedan tog jag förra sommaren, 9 år senare alltså. Nicole har blivit en fin tonåring med glimten i ögat och mor fyller alltså nu 70  (jag tycker att hon ska klippa sig som ovan =)

Ojdå jag är visst också 9 år yngre på bilderna ovan, en liten detalj som jag inte riktigt observerade … men det är tydligt att oavsett vad vi gör så fortsätter tidsklockan ticka på. Det gäller ”bara” (inte det lättaste) att försöka fylla på åren med helst positiva upplevelser <3

Vi har allt en speciell och märklig historia mor och jag men nu ska vi se till att hon får njuta av kommande resa med sina två döttrar och sina tre barnbarn för är det något vi har faktiskt gjort bra (Melissa och jag tillsammans med respektive pappor) är att ha tre underbara barn som hon är väldigt stolt över <3

Imorgon kväll när jag kommer hem från jobbet ska vi till henne för att gratulera med lite uppvaktning för firandet får vänta till nästa vecka då vi har stranden, poolen, drinkar och palmer kring oss =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *