Vilken idiot!

Ja, jag har lagt ut detta på insta men måste även skriva av mig om detta här i bloggen!

När jag körde till jobbet stannade jag för att tanka och där la jag snabbt märke till en kille som stod och stirrade på mig. Medan jag tankade kom han efter en stund fram och frågade om jag ville ha en låda med oöppnade Aperol flaskor.

Tveksam frågade jag varför han skulle ge de till mig men han svarade bara tillbaka att han hade beställt för många av en vän som hade varit utomlands.

Då jag alltid är så blygsam så tänkte jag istället nu visa en annan sida och svarade ”Okej, då tackar jag ja till de” för även om jag dricker typ ett glas av något annat än vatten och Cola i månaden så kan man alltid ha de att ge bort de vid något tillfälle.

När jag dock svarade ”ja” då säger idioten att ”då vill jag se och känna på dina bröst”.

Herregud, vilka I D I O T E R det finns!!!

4 thoughts on “Vilken idiot!

  1. Helt hjärndöd idiot och man blir rädd för mänskligheten ibland … jag hoppas verkligen du klarade dig därifrån … man blir helt stum och arg ?

    1. Haha jag tror jag har blivit lurad hmm men det finns idioter där ute så …

  2. Hehe! April april misstänker jag. Varför skulle du annars halsa en flaska Aperol i inlägget? =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *