Min/vår present …

Inlägget innehåller annonslänkar för Net-a-porter

Som jag skrev igår känner min dotter att mina presenter (när det är något hon själv gillar) även är hennes pga. någon slags genetisk förklaring som hon tar upp när det är till hennes fördel.

Idag fick jag den och var precis vad jag/vi önskade mig/oss =)

När jag fick frågan om önskad storlek chansade jag på ett M för säkerhetens skull trots att t-shirten jag köpte mig för en månad sedan från samma märke är i storlek S. Jag hade kunnat ha S även på denna trots former men så tycker jag att en hoodie ska vara extra skön och därför mer stor än liten i storlek.

Nicole är i sjunde himlen kan jag lova när jag skickade bild på den, ibland har vi tyvärr samma smak =)

Doftljus, den klassiska trenchen (måste investera i en en dag), smink och den mysiga unicorn hoodien från Burberry finner du HÄR bland alla andra exklusiva märken som finns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *